Wie is DTB

DTB zonwering, de leverancier van uw buiten zonwering, Raamdecoratie, Horren, Veranda , glazenschuifwanden.

Wij kunnen u alle soorten en maten buiten zonwering leveren & monteren. Met ons kwalitatief hoog en uitgebreid assortiment wordt onze zonwering een meerwaarde aan uw huis.  Ook gaan wij reparaties & onderhoud niet uit de weg. Daarnaast is het ombouwen van handmatige bediening naar elektrische bediening bij ons ook geen probleem!   

Kijk gerust even rond op onze website. Bij interesse of vragen kunt u bellen of mailen, kijk hier voor bij contact.

We komen vrijblijvend bij u langs om u een goed advies te kunnen geven, over het type zonwering dat u wilt. Wij hebben dan gelijk onze doekcollectie bij ons, zo dat u gelijk kunt kiezen welk doek het best bij uw woning past. 

Over DTB zonwering

Mijn naam is Klaas Dijkstra, in 2018 zijn wij een nieuw & jong dynamisch bedrijf begonnen “Dijkstra Totaalbouw”. Met 18 jaar ervaring in de bouw en 15 jaar in de zonwering op particulier en project gebied zijn we zeer evaren te noemen. Hierdoor kunnen we u veel bieden. U kunt bij ons ook terecht voor timmerwerk aanbouw verbouw, het monteren van kunststof aluminium stalen & houten kozijn, vliesgevels & diverse soorten glas bent u bij ons aan het juiste adres.

In die 15 jaar zonwering hebben we vrijwel alles meegemaakt, hierdoor zijn wij zeer ervaren in het monteren repareren & onderhouden van uw scherm. Daarbij kunnen we u ook nog een deskundig advies geven over de zonwering die u wilt of heeft.